ФІДЕРНА СУМІШ
В алюмінієву каструлю насипаємо 1 кг попередньо промитого пшона, наливаємо води, щоб на 2-2,5 см покривала пшоно, і ставимо на малий газ. Постійно помішуємо, доводимо до кипіння, кіпіти має каша не більше 5 хв. Знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і старанно замотуємо в стару куфайку або ковдру. Залишаємо на цілу ніч. Окремо мелемо на м'ясорубці 500 г найдешевшого печива без сторонніх запахів (наприклад, «Абетка»), а в кавомолці перемелюємо 250 грам смаженого соняшникового насіння (пильнуйте, щоб не пересмажити!). Змішуємо мелене печиво з соняшником в окрему торбинку.
На риболовлю беремо запарене пшоно і окремо суху суміш. На березі водойми до пшона додаємо суху суміш, і старанно перемішуємо, не стискаючи кашу. В ідеалі, пшоно має розійтися на окремі крупинки, обліплені меленим печивом і соняшником. Далі набиваємо кашею годівницю фідера, злегка стискуючи. Пшоно повинно добре розмиватися навіть при не сильній течії.
Категорія: Наживки | Переглядів: 3070 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.7/7 |
Всього коментарів: 1
1 Леонід Олексійович  
0
Пшоно кидаю в окріп. Одна мірка пшона і чотири води. При помішуванні варю 15 хв. Відразу промиваю в холодній воді, щоб змити клейкі речовини крохмаль і його похідні. Кожна крупинка пшоняної каші лежить окремо і не злипається.

Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]