Маринований лосось- Севіче (латиноамериканський рецепт карпаччо)
Спосіб приготування :
Тонко наріжте філе, Для маринаду: Зміщуйте лимонний сік, з оливковим маслом, збийте віночком з сіллю, фенхелем, перцем. Викладете скибочки лосося на дрібне велике блюдо в один шар, посипте зверху селерою, і залийте маринадом ( оставте трохи маринаду ). Оставть охолоджуватися, на стільки, поки лосось не поміняє свій яскравий колір на блідіший. Полийте маринадом, що залишився, і ще на 3 години оставте маринуватися. Відмінна закуска для гурманів.

Склад на 6 порцій :

• 0,5 кг філе лосося (форель, сьомга)
• 1 селера
• 1\4 стакана лимонного соку
• 1\4 стакана оливкового масла
• 1-2 ст. ложки нарубаного фенхеля (кріп)
• сіль
• мелений чорний перець
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1151 | Додав: ruba4ok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]