Маринований лосось- Севіче (латиноамериканський рецепт карпаччо)
Спосіб приготування : Тонко наріжте філе, Для маринаду: Зміщуйте лимонний сік, з оливковим маслом, збийте віночком з сіллю, фенхелем, перцем. Викладете скибочки лосося на дрібне велике блюдо в один шар, посипте зверху селерою, і залийте маринадом ( оставте трохи маринаду ). Оставть охолоджуватися, на стільки, поки лосось не поміняє свій яскравий колір на блідіший. Полийте маринадом, що залишився, і ще на 3 години оставте маринуватися. Відмінна закуска для гурманів. Склад на 6 порцій : • 0,5 кг філе лосося (форель, сьомга) • 1 селера • 1\4 стакана лимонного соку • 1\4 стакана оливкового масла • 1-2 ст. ложки нарубаного фенхеля (кріп) • сіль • мелений чорний перець | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1151 | Додав: ruba4ok | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]