Борщ з карасями
Для рецепту Вам буде потрібно:
- карасі - 120г
- капуста - 100г
- картопля -1 шт.
- буряк - 60г
- гриби сушені - 5г
- квасоля - 25г
- морква - 10г
- корінь петрушки - 10г
- корінь селери - 10г
- лук ріповий - 20г
- масло топлене - 15г
- томат-пюре - 15г
- оцет - 1/2 ч. л
- мука - 1 ч. л.
- лавровий лист, перець гіркий - на смак
- сіль, зелень петрушки і кропу - на смак.

Промиті сушені білі гриби відварити до готовності, нашаткувати, а відвар процідити. Квасолю замочити і відварити до напівготовності. Моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю нарізувати соломкою і злегка обсмажити. Буряк нарізувати соломкою і гасити до напівготовності разом з томатом-пюре і оцтом. У киплячий грибний відвар покласти буряк, нарізану часточками картоплю, коріння, нашатковану капусту, гриби, квасолю з відваром, підсмажену муку, лавровий лист, сіль. запашний перець горошком і варити до готовності. У готовий борщ покласти смажених карасів і довести до кипіння.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 944 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]