Борщ з карасями
Для рецепту Вам буде потрібно: - карасі - 120г - капуста - 100г - картопля -1 шт. - буряк - 60г - гриби сушені - 5г - квасоля - 25г - морква - 10г - корінь петрушки - 10г - корінь селери - 10г - лук ріповий - 20г - масло топлене - 15г - томат-пюре - 15г - оцет - 1/2 ч. л - мука - 1 ч. л. - лавровий лист, перець гіркий - на смак - сіль, зелень петрушки і кропу - на смак. Промиті сушені білі гриби відварити до готовності, нашаткувати, а відвар процідити. Квасолю замочити і відварити до напівготовності. Моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю нарізувати соломкою і злегка обсмажити. Буряк нарізувати соломкою і гасити до напівготовності разом з томатом-пюре і оцтом. У киплячий грибний відвар покласти буряк, нарізану часточками картоплю, коріння, нашатковану капусту, гриби, квасолю з відваром, підсмажену муку, лавровий лист, сіль. запашний перець горошком і варити до готовності. У готовий борщ покласти смажених карасів і довести до кипіння. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 944 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]