Судак,щука,сом,тушений зі шпаржем
Для рецепту Вам буде потрібно: - риба - 1кг - спаржа - 600г - шампіньйони - 100г - вершкове масло - 1 ст.л. - сіль - на смак для відвару: - петрушка (корінь) - 1/2 шт. - селера - 1/2 шт. - ріпчаста цибуля - 1/2 шт. - лавровий лист - 1 шт. - запашний перець (горошок) - 3-5 шт. для соусу: - масло - 1.5 ст.л. - мука - 1 ст.л. - яйце (жовток, сирий) - 1-2 шт. - сіль, перець, лимонний сік - на смак. Спаржу очистити від шкірки (відскребти її по напряму від підстави до верхівки). Зв'язати пучками. Закип'ятити підсолену воду і, заклавши в неї спаржу, варити до готовності. Підготовлену рибу нарізувати порційними шматками без кісток, посолити і витримати в прохолодному місці. З харчових відходів риби зварити бульйон з додаванням коріння, лука, спецій. Готовий бульйон процідити. Шампіньйони очистити, промити, нарізувати тонкими скибочками, підсмажити на маслі. Викласти в сотейник, зверху покласти рибу, влити трохи бульйону. Гасити на слабкому вогні протягом 20-25 мин. Злегка обсмажити муку на маслі, розвести холодним бульйоном, закип'ятити. Готову рибу викласти на середину блюда. Соус, знявши з вогню і швидко розмішуючи, заправити сирими жовтками, лимонним соком, і змішавши з грибами, підігріти, але не кип'ятити. Залити їм рибу, навколо помістити спаржу. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1367 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]