Смажена Щука
Смажена щука

Для рецепту Вам буде
потрібно:
- щука - 600г
- мука - 2 ст.л.
- яйце - 2 шт.
- панірувальні сухарі - 50г
- лимон, хрін, сіль
- жир - 2.5 ст.л.
- мука - 2 ст.л.

Підготовлену рибу вимити, обтерти серветкою, розрізати на порції, посолити і на деякий час залишити відлежатися. Потім рибу обваляти в муці, в збитих яйцях, в панірувальних сухарях і з обох боків підсмажити в киплячому жирі. Готові порції викласти на блюдо і прикрасити шматочками лимона, на кожен з яких покласти трохи тертого хріну. Подавати з картоплею.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1156 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]