Смажена Щука
Смажена щука Для рецепту Вам буде потрібно: - щука - 600г - мука - 2 ст.л. - яйце - 2 шт. - панірувальні сухарі - 50г - лимон, хрін, сіль - жир - 2.5 ст.л. - мука - 2 ст.л. Підготовлену рибу вимити, обтерти серветкою, розрізати на порції, посолити і на деякий час залишити відлежатися. Потім рибу обваляти в муці, в збитих яйцях, в панірувальних сухарях і з обох боків підсмажити в киплячому жирі. Готові порції викласти на блюдо і прикрасити шматочками лимона, на кожен з яких покласти трохи тертого хріну. Подавати з картоплею. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1156 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]