Ікра Судачка
Ікра судака

Для рецепту Вам буде потрібно:
- ікра судака - 400г
- лук ріповий - 1/2 шт.
- соняшникова олія - 2 ст. л.
- оцет - на смак
- сіль
- перець - на смак
- зелень петрушки (дрібно нарубана) - 1 ст. л.

Ікру звільнити від плівки і обварити кип'ятком. Через 10 мін воду злити і дати ікрі небагато обсохнути. Додати масло, сіль, перець, оцет і трохи дрібно нарубаного свіжого лука. Все добре перемішати і залишити на годину. Перед подачею на стіл посипати зеленню петрушки. Подати як закуску з хлібом і маслом.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 921 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]