Запечений карась із зеленню
Запечений карась із зеленню Для рецепту Вам буде потрібно: - карась (по 200г) - 4 шт. - гострий червоний перець (стручок) - 4 шт. - сок - 2 лимонів - петрушка (рубана) - 6 ст.л. - оливкове масло - 12 ст.л. - сіль, перець - на смак - лук ріповий - 1 шт. - часник - 2 зубчики - селера (черешок) - 2 шт. - помідори (великі м'ясисті) - 2 шт. - сухе біле вино - 80 мл - цукор - на смак - тімьян (листя) - 1 ч.л. - білий хліб (тертий) - 4 ст.л. - базилік (листя) - 8 шт. - вермут - 2 ст.л. Стручки перцю нарізувати кубиками. Змішати з лимонним соком, 4 ст. ложками петрушки і 4 ст. ложками оливкового масла. Приправити рибу і намазати маринадом. Залишити на 60 хвилин. Лук, часник і селера, нарізувати кубиками. Обдати помідори кип'ятком, зняти шкірку і нарізувати м'якоть кубиками. Розігріти в сотейнику 4 ст. ложки оливкового масла. Підсмажити лук і часник. Додати селеру і згасити її. Приправити злитиму, перцем, цукром і влити вино. Накрити і гасити 5 хвилин. Підмісити тімьян і 2 ст. л. петрушки. Нагрівати духовку до 220 градусів. Влити в глиняну форму 2 ст. ложки оливкового масла. Покласти 1/2 помідори і трохи селерово-цибульної маси. Накрити скибочками риби, полити маринадом і покрити помідорами, що залишилися, і селерово-цибульною сумішшю. Посипати крихтами хліба. Нарізувати смужками базілік, перемішати його з вермутом і 2 ст. ложками оливкового масла. Полити рибу. Запікати 10 хвилин. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1392 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]