Карасі з грибами в сметаному соусі
Карасі з грибами в сметанному соусі Для рецепту Вам буде потрібно: - карасі - 300г - мука - 15г - масло топлене - 20г - масло вершкове - 10г - гриби - 200г - лук ріповий - 20г - яйце - 20г - сирий - 15г - соус - 300 мл. - зелень - на смак. Обробити рибу на філе з шкірою, посолити, запаніровать в муці і підсмажити на маслі. Підсмажену рибу перекласти на сковороду, укласти навколо риби свіжі підсмажені білі гриби (можна додати лук, що пасерує, і скибочку вареного яйця). Залити сметанним соусом, посипати тертим сиром, сбризнуть маслом і швидко запекти. Подати на сковороді, посипавши рибу зеленню петрушки. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1990 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]