Карасі з грибами в сметаному соусі
Карасі з грибами в сметанному соусі

Для рецепту Вам буде
потрібно:
- карасі - 300г
- мука - 15г
- масло топлене - 20г
- масло вершкове - 10г
- гриби - 200г
- лук ріповий - 20г
- яйце - 20г
- сирий - 15г
- соус - 300 мл.
- зелень - на смак.

Обробити рибу на філе з шкірою, посолити, запаніровать в муці і підсмажити на маслі. Підсмажену рибу перекласти на сковороду, укласти навколо риби свіжі підсмажені білі гриби (можна додати лук, що пасерує, і скибочку вареного яйця). Залити сметанним соусом, посипати тертим сиром, сбризнуть маслом і швидко запекти. Подати на сковороді, посипавши рибу зеленню петрушки.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1990 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]