Філе сома по-індійськи
Філе сома по-індійськи Для рецепту Вам буде потрібно: - філе сома - 300г - масло вершкове - 1 ст. л. - вино біле - 2 ст.л. - морква - 1 шт. - селера - 2-3 стебла - лук ріповий - 1 невелика цибулина - зелень петрушки і кропу - на смак - рис - 2 ст.л. - мука - 1/2 ч.л. - каррі - 1/2 ч.л. - бульйон - 1 стакан Філе сома нарізують на порційні шматки, кладуть в каструлю з нарізаною скибочками морквою, селерою і ріпчастою цибулею, додають трохи вершкового масла, селера, заливають вином і рибним бульйоном і припускають. Готову рибу виймають.Для соусу муку пасерують на маслі, додають каррі і розводять рідиною, яка утворилася при гасінні риби. Готовий соус розмішують, заправляють вершковим маслом і проціджують через сито. Рис варять окремо. Пріпущенную рибу укладають на рис, поливають соусом, посипають дрібно нашаткованою зеленню петрушки і кропу. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 869 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]