Філе сома по-індійськи
Філе сома по-індійськи

Для рецепту Вам буде потрібно:
- філе сома - 300г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- вино біле - 2 ст.л.
- морква - 1 шт.
- селера - 2-3 стебла
- лук ріповий - 1 невелика цибулина
- зелень петрушки і кропу - на смак
- рис - 2 ст.л.
- мука - 1/2 ч.л.
- каррі - 1/2 ч.л.
- бульйон - 1 стакан

Філе сома нарізують на порційні шматки, кладуть в каструлю з нарізаною скибочками морквою, селерою і ріпчастою цибулею, додають трохи вершкового масла, селера, заливають вином і рибним бульйоном і припускають. Готову рибу виймають.Для соусу муку пасерують на маслі, додають каррі і розводять рідиною, яка утворилася при гасінні риби. Готовий соус розмішують, заправляють вершковим маслом і проціджують через сито. Рис варять окремо.

Пріпущенную рибу укладають на рис, поливають соусом, посипають дрібно нашаткованою зеленню петрушки і кропу.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 869 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]