Сом смажений з помідорами
Сом смажений з помідорами

Для рецепту Вам буде потрібно:
- сом - 500г
- муки - 2 ст. л.
- масло рослинне - 4 ст. л.
- помідори свіжі - 5-6 шт.
- зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль - на смак

Філе риби без шкіри і кісток нарізувати на порційні шматки, запаніровать в муці і відразу ж підсмажити на топленому або рослинному маслі. Свіжі помідори опустити в кип'яток на 2- 3 хвилини, дати трохи остигнути, зняти з них шкірку, розрізати навпіл, видалити насіння разом з соком, посипати злитиму і перцем і обсмажити. На смажену рибу покласти підсмажені половинки помідорів, посипати зеленню петрушки і подати на сковороді.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1575 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]