Мякуш підсмаженого хліба
Дешевий у виготовленні, але дуже ефективний. Пiдсмажений хліб раскришiть і покладiть в миску з водою, додавши туди трохи ароматизатора (анiсу). Коли хліб добре набухне, скачайте з нього еластичну кульку. З допомогою різних добавок ви можете виготовити незліченну безліч варіантів ароматної насадки.
Так і без добавок це відмінна приманка! | |
Категорія: Наживки | Переглядів: 1410 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.0/2 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]