Раки по простому
Необхідні продукти: 20 живих раків, 5 л води, 4 ст. л. солі, 10-12 гілочок кропу. Приготування: Раків вимийте холодною водою. Воду доведіть до кипіння, посоліть, покладіть кріп. Коли раки будуть зварені, укладіть їх у глибоке блюдо, полийте бульйоном, в якому вони варилися. Якщо ви готуєте цю закуску будинку, то додайте маленьку деталь - підсмажені білі хлібці. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 858 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]