Раки по простому



Необхідні продукти:


20 живих раків,
5 л води,
4 ст. л. солі,
10-12 гілочок кропу.
Приготування:

Раків вимийте холодною водою. Воду доведіть до кипіння, посоліть, покладіть кріп. Коли раки будуть зварені, укладіть їх у глибоке блюдо, полийте бульйоном, в якому вони варилися. Якщо ви готуєте цю закуску будинку, то додайте маленьку деталь - підсмажені білі хлібці.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 858 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]