Раки по-Табаковської



Узяти два десятка раків. У глибоку миску налити молоко і хвилин на 5 покласти туди раків, щоб вони заснули. Налити у велику каструлю холодну воду, покласти в неї крупно порізаний болгарський перець, перець чилі, гострий зелений перець, сухий часник, сушений кріп, лавровий лист, перець горошком, запашний перець, бадьян, свіжу кинзу і кріп, розрізану навпіл голівку свіжого часнику. Добре посолити (сіль або грубого помелу, або морська). Довести до кипіння і швидко опустити в каструлю раків. Варити приблизно 5 хв. до того моменту, поки раки не спливуть. Воду злити. Раків перекласти на блюдо і подавати гарячими.


Соус:

200 г майонезу на оливковій олії,
1 ст. л. французької чи німецької гірчиці,
1 ст. л. дрібно рубаного кропу,
1 ст. л. чорної ікри,
1 ст. л. червоної ікри (ікра повинна бути без запаху і плівок),
пучку цукру,
0,1 г свіжомеленого чорного перцю і 1 ст. л. гірчиці в зернах,
1 краплю соусу «Табаско»,
вичавити полдолькі часнику.

Змішати все ретельно і охолодити 5 хв. в холодильнику

Смачного !

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 774 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]