Раки в пиві



Промитих оброблених раків (10 шт.) Опустити в бурхливо киплячу підсолену (0,5 л.) Воду, куди вже додано стебла 40 г петрушки або 20 г кропу, один лавровий лист, 2 горошини запашного перцю. Залити все однією пляшкою пива. Зрідка струшуючи каструлю, варити раків 8-10 хвилин, поки вони не стануть червоними, і між каркасом і шийкою не утворюється тріщина. Зварившись раків охолодити у відварі. При подачі на стіл покласти раків гіркою на глибокому блюді. Окремо подати часниковий соус (тертий часник, дрібно рубані трави, майонез і сметана).

Смачного !

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 878 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]