Риба під майонезом.
Інградієнти: 1 кг рибного філе цибулина корінь петрушки шматок селери лавровий лист баночка майонезу 1 ч. л. желатину лимонний сік ( до смаку) зубок часнику чорний перець горошком сіль
Спосіб приготування: Рибне філе посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 2 год. у холодному місці. Овочі почистити залити 1 л. гарячої води і варити на повільному вогні, доки вода не закипить, тоді додати спеції і варити під щільно закритою кришкою протягом 15 - 20 хв. У киплячий відвар покласти рибне філе, нарізане на порції, і продовжувати варити на дуже повільному вогні протягом 30 - 40 хв. Залива повинна бути на рівні з рибою. Зварені шматки риби викласти в полумисок, надаючи їм форму риби. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1291 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]