Риба під майонезом.



Інградієнти:

1 кг рибного філе

цибулина 

корінь петрушки

морквина
шматок селери
лавровий лист
баночка майонезу
1 ч. л. желатину
лимонний сік ( до смаку)
зубок часнику
чорний перець горошком
сіль

Спосіб приготування:

Рибне філе посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 2 год. у холодному місці. Овочі почистити залити 1 л. гарячої води і варити на повільному вогні, доки вода не закипить, тоді додати спеції і варити під щільно закритою кришкою протягом 15 - 20 хв. У киплячий відвар покласти рибне філе, нарізане на порції, і продовжувати варити на дуже повільному вогні протягом 30 - 40 хв. Залива повинна бути на рівні з рибою. Зварені шматки риби викласти в полумисок, надаючи їм форму риби.

Попередньо замочений холодною заваркою чаю, желатин розчинити у 2 ст. л. рибного бульйону і поставити на водяну пару, щоб він розпустився. Охолодити і, як почне густнути, перемішати з майонезом, додати сіль, цукор, лимонний сік на смак. Цією сумішшю залити рибу, прикрасити листочками петрушки, фігурно нарізаною звареною морквою і листочками порею, нарізаними соломкою.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1291 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]