Риба в пиві
1 кілограм свіжої риби, 2 склянки пива , 1 чайна ложка меду, 1 столова ложка води, 50 грам вершкового масла, 2-3 морквини, 1-2 цибулини, 1 лимон, сіль, перець, свіжа зелень. Гарнір: картопля. Рибу очистити, видалити кістки, нарізати шматками шириною 6-7 см. Моркву, лимон, цибулю і зелень нарізати й викласти у змащену маслом каструлю. Зверху покласти шматки риби, залити злегка розведеним у воді медом. Додати спеції за смаком. Акуратно залити все пивом і поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити на слабкому вогні до готовності риби. На блюдо викласти варену картоплю, у центр покласти шматки риби. Процідити отриманий бульйон, прикрасити рибу гущавиною, а бульйон використовувати як соус.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 909 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]