Риба , запечена з помідорами.



Інградієнти:

500 г рибного філе

цибулина
3 - 4 помідори
200 г сметани
1 чайна ложка борошна
2 зубки часнику
100 г твердого сиру
зелень петрушки
сіль

Спосіб приготування:

Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці. Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрасити кружальцями помідора. Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (240 гр.Цельсія) протягом 15 - 20 хв. Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води,додати зелень петрушки і залити рибу. Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин. Подавати як гарячу закуску.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1206 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]