Риба , запечена з помідорами.
Інградієнти: 500 г рибного філе 3 - 4 помідори 200 г сметани 1 чайна ложка борошна 2 зубки часнику 100 г твердого сиру зелень петрушки сіль
Спосіб приготування: Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці. Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрасити кружальцями помідора. Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (240 гр.Цельсія) протягом 15 - 20 хв. Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води,додати зелень петрушки і залити рибу. Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин. Подавати як гарячу закуску. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1206 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.0/2 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]