Шашлик із риби.



На 4 персони. Час приготування 60 хв. 314 ккал. Легко.

1 кг філе судака ( або іншої риби)
2 лимони
50 г рослинного масла
Сіль, перець, часник, кетчуп, гірчиця, цукор, китайський салат ( листки для декорації ) свіжа зелень.
• Лимон натираєм разом із шкіркою на грубій терці , додаєм рослинного масла, кетчуп, гірчицю, дрібно порізаний часник, сіль, перець і цукор за смаком. Все перемішуєм.
• Філе риби ріжемо на кусочки товщиною приблизно 2 – 3 см. Виложуємо в глибоку миску і заправляємо приготовленним маринадом. Потім даємо замаринуватись близько 40 хв., щоб риба краще замаринувалась.
• Насаджуємо кусочки риби на шампури і обжарюємо на вугіллі протягом 15 – 20 хв.
• Листки китайського салату викладаємо на тарілки.
• Готовий шашлик з риби гарно розкладаєм на листках китайського салату і подаєм на стіл з крупно порізаними дольками лимону і свіжою зеленню.
Смачного !
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1576 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]