ШВИДКИЙ СПОСІБ ВАРИВА КАШІ (ГЕРКУЛЕС, МАНКА)
Берете марлю. Насипаєте в марлю склянку каші. Мішечок, що вийшов, щільно закручуєте і затискаєте за допомогою гумки (дроту). Опускаєте в кип'яток на 3-7 секунд ( згодом пристосуєтеся до своїх побажань стосовно м'якості насадки) і витягуєте. Відкриваєте мішечок, розламуєте грудку каші і висипаєте з нього суху, кашу, що не просочилася водою. У порожнину, що утворилася ллєте ложку соняшникової олії. Все ретельно розминаєте до утворення однорідної липкої маси. Залишаєте кашу у вашій марлі, щоб каша не пересохла на риболовлі. Дуже зручно на природі. *** І я так раніше манку готував. Тепер по-іншому. Насипаю манку в марлю. Туго не зав'язую, так злегка. Опускаю в холодну воду на пару хвилин, Потім, затягши тугіше вузол, щоб ущільнити манку, опускаю на 10 хвилин в кип'яток. Потім додати масло і добре разом вимішую. *** У мене був дуже цікавий досвід ще у часи "застою". Всі знають, що геркулес пластівцями треба пересипати толокном або мукою, щоб не злипався, так ось ні того ні іншого не було і я скористався кавовим напоєм (був такий, смердів страшно), результат фантастичний, ледве рюкзак ляща поніс... | |
Категорія: Наживки | Переглядів: 1021 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |

[ Регістрація | Вхід ]