Скумрія засмажена на вуглях
Інградієнти: Скумбрія (свіжа або розморожена); Помідори; Лимон; Зелень петрушки; Зелень естрагону; Сіль і перець за смаком. Спосіб приготування: Скумбрію почистити, випатрати, відрізати голову, злегка поперчити, посолити зовні і всередині. Лимон порізати дольками. У черевце покласти дрібно нарізану зелень петрушки і естрагону і дольки лимона.
Дати постояти 20-30 хв. Розкласти рибу на решітці. Смажити на вугіллі 20-30 хв., періодично перевертаючи. Подавати до столу, прикрасивши тарілку порізаними свіжими помідорами і зеленню. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 897 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всього коментарів: 0 | |

[ Регістрація | Вхід ]