Скумрія засмажена на вуглях



Інградієнти:

Скумбрія (свіжа або розморожена);

Помідори;

Лимон;

Зелень петрушки;

Зелень естрагону;

Сіль і перець за смаком.


Спосіб приготування:


Скумбрію почистити, випатрати, відрізати голову, злегка поперчити, посолити зовні і всередині.

Лимон порізати дольками. У черевце покласти дрібно нарізану зелень петрушки і естрагону і дольки лимона.
Дати постояти 20-30 хв.
Розкласти рибу на решітці. Смажити на вугіллі 20-30 хв., періодично перевертаючи.
Подавати до столу, прикрасивши тарілку порізаними свіжими помідорами і зеленню.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 856 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]