Судак з картоплею



Інградієнти:

750 г риби (або 500 г готового філе);

800 г картоплі;

1 ст. ложку борошна;

2 ст. ложки сухарів;

2-3 ст. ложки олії.


Спосіб приготування:


Очищену і промиту рибу розрізати вздовж по хребту, потім нарізати поперек, посипати перцем і укласти шматки на змащену маслом сковороду.

Зверху рибу засипати сирою картоплею, нарізаною у вигляді локшини. 
Все це посолити, посипати борошном, полити рибним бульйоном або водою, а потім, посипати товченими сухарями, збризнути розтопленим маслом і поставити в духову шафу. Риба запікається 20-35 хвилин (залежно від товщини шару картоплі).
Якщо при запіканні бульйон на сковороді швидко википить, необхідно підлити ще трохи бульйону або кип'яченої води.
Іноді додають злегка підсмажену цибулю, яку кладуть на рибу і засипають картоплею.
При подачі на стіл посипати рибу нарізаною зеленню петрушки. До риби можна подати зелений салат з овочів і фруктів, свіжі, солоні або пастеризовані огірки і квашену капусту.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 831 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.7/3 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]