Тушонка з дрібноти
Цим рецептом поділився користувач сайту fisher57.

Можу поділитись досвідом приготуваня дрібної риби.
Всю дрібну рибу (верхоплавку, піскарів тощо) очищаю (тільки луску і нутрощі) мию і відкладаю в морозильну камеру. Коли набирається багацько, розморожую, мию, складаю в пропарені чисті півлітрові скляні банки, на дно- лавровий листок, 2-3 горошинки пахучого перцю, 2-3 горошинки чорного, доливаю приблизно 50 мл води і 50 мл рафінованої олії ("Чумак"). Треба не забути посолити. Всього рідини має бути не більше половини банки, накриваю простерилізованими металевими кришками і ставлю на 6-8 год в духовку, як правило на ніч. Зранку закатую. Мінімум часу і дуже смачно. Важливий момент - правильно виставити температуру - не багато і не мало, кипіти повинно легенько, інакще буде дуже сухе.
Може комусь пригодиться.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1058 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]