Уха по королівськи
Інгредієнти: 300 г курячого м'яса, кілька шматочків філе будь-якої риби (сайра, путасу, тріска, ставрида), 3 картоплини, 2 цибулини, кілька сухих грибів, 1 морква, 2 л води, сіль, прянощі, трави, коріння - за смаком. Спосіб приготування: Сухі гриби залити холодною водою. Коли вони набухнуть, воду, в якій вони замочували, профільтрувати і використовувати для приготування юшки.
Курку розрубати на шматки з кістками, рибу нарізати шматочками. Очищені овочі нарізати. У киплячу підсолену воду вкинути відразу всі інгредієнти, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин і настояти без нагрівання 20-25 хвилин. Подати на стіл у тому ж посуді, де уха варилася. Трави, коріння, прянощі додавати за бажанням. Поєднання грибів, риби, птиці, овочів створюють своєрідний смак і аромат такої юшки. | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 2765 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.2/5 | |
Всього коментарів: 1 | ||
| ||
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]