Холодна юшка
Відварюються лин, окунь, судак, ріжуться на шматки, розкладаються по мисках. Зверху кладуться часточки свіжих і солоних огірків, порізаний солодкий болгарський перець і червоні помідори, зелений цибуля і петрушка. Посипається все сіллю і перцем і заливається холодним квасом.

Холодна юшка схожа на окрошку з рибою по-уральськи. Проте в уральському блюді повинні бути стерлядь, осетрина, різні балики, рубані яйця, тобто тут відмінність істотна.

Холодна юшка нагадує окрошку в тому випадку, якщо в неї додають відвар з червоного буряка, лимонний сік, кефір, гірчицю і чорний перець, відварну картоплю і посічені яйця.

Тут поєднується гірке і солодке, кисле і прісне, пекуче і солодке. Одним словом, кажуть, що це дуже цілюще блюдо.

Можливо, так воно і є. Але це блюдо не для всіх! Для людей з хворим шлунком така юшка навряд чи підійде. Дуже багато в ній компонентів, які важко перетравлюються.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 695 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]