Запечений карась із зеленню - Рибацька кухня - Все про рибалку, рибалка відео ловля щуки та ловля окуня.
Запечений карась із зеленню
Запечений карась із зеленню

Для рецепту Вам буде потрібно:
- карась (по 200г) - 4 шт.
- гострий червоний перець
(стручок) - 4 шт.
- сок - 2 лимонів
- петрушка (рубана) - 6 ст.л.
- оливкове масло - 12 ст.л.
- сіль, перець - на смак
- лук ріповий - 1 шт.
- часник - 2 зубчики
- селера (черешок) - 2 шт.
- помідори (великі м'ясисті) - 2 шт.
- сухе біле вино - 80 мл
- цукор - на смак
- тімьян (листя) - 1 ч.л.
- білий хліб (тертий) - 4 ст.л.
- базилік (листя) - 8 шт.
- вермут - 2 ст.л.

Стручки перцю нарізувати кубиками. Змішати з лимонним соком, 4 ст. ложками петрушки і 4 ст. ложками оливкового масла. Приправити рибу і намазати маринадом. Залишити на 60 хвилин. Лук, часник і селера, нарізувати кубиками. Обдати помідори кип'ятком, зняти шкірку і нарізувати м'якоть кубиками. Розігріти в сотейнику 4 ст. ложки оливкового масла. Підсмажити лук і часник. Додати селеру і згасити її. Приправити злитиму, перцем, цукром і влити вино. Накрити і гасити 5 хвилин. Підмісити тімьян і 2 ст. л. петрушки.

Нагрівати духовку до 220 градусів. Влити в глиняну форму 2 ст. ложки оливкового масла. Покласти 1/2 помідори і трохи селерово-цибульної маси. Накрити скибочками риби, полити маринадом і покрити помідорами, що залишилися, і селерово-цибульною сумішшю. Посипати крихтами хліба. Нарізувати смужками базілік, перемішати його з вермутом і 2 ст. ложками оливкового масла. Полити рибу. Запікати 10 хвилин.

Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1035 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]