КУЛЕША
До ОДНОЇ склянки кукурудзяного борошна (не крупи) додаю 1 ложку манки, 1 ложку борошна пшеничного. Якщо давати більше кукурудзяного борошна, відповідно збільшується кількість манки і пшеничного борошна. Усе змішую. Вливаю неповний стакан води: кукурудзяна мука потребує більше води, ніж комбікорм. Засипаю у кип'яток на легкому вогні. Даю ложку (дві) олії - завжди, можна дати барвник жовтого кольору - братиме краще, також цукор; під осінь короп гарно клює на солену кулешу, тобто можна додавати і солі, а вже на місці - мелений соняшник, що краще, ніж макуха. Додавши все, помішуємо до загустіння 3-5 хв. Кулеша має бути нежирна, м'якенька і щоб при закиданні не розліталася. Ще можна додати ваніліну, ванільного цукру - непогано йде лящ, карась, короп. Готову суміш висипаю і ставлю на холод. | |
Категорія: Наживки | Переглядів: 1951 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 3.5/2 | |
Всього коментарів: 1 | |
| |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]