Шашлик із риби.
На 4 персони. Час приготування 60 хв. 314 ккал. Легко. 2 лимони 50 г рослинного масла Сіль, перець, часник, кетчуп, гірчиця, цукор, китайський салат ( листки для декорації ) свіжа зелень. • Лимон натираєм разом із шкіркою на грубій терці , додаєм рослинного масла, кетчуп, гірчицю, дрібно порізаний часник, сіль, перець і цукор за смаком. Все перемішуєм. • Філе риби ріжемо на кусочки товщиною приблизно 2 – 3 см. Виложуємо в глибоку миску і заправляємо приготовленним маринадом. Потім даємо замаринуватись близько 40 хв., щоб риба краще замаринувалась. • Насаджуємо кусочки риби на шампури і обжарюємо на вугіллі протягом 15 – 20 хв. • Листки китайського салату викладаємо на тарілки. • Готовий шашлик з риби гарно розкладаєм на листках китайського салату і подаєм на стіл з крупно порізаними дольками лимону і свіжою зеленню. Смачного ! | |
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 1578 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 5.0/3 | |
Всього коментарів: 0 | |
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[ Регістрація | Вхід ]