Уха по королівськи



Інгредієнти:

300 г курячого м'яса,
кілька шматочків філе будь-якої риби (сайра, путасу, тріска, ставрида),
3 картоплини,
2 цибулини,
кілька сухих грибів,
1 морква,
2 л води,
сіль, прянощі, трави, коріння - за смаком.

Спосіб приготування:

Сухі гриби залити холодною водою. Коли вони набухнуть, воду, в якій вони замочували, профільтрувати і використовувати для приготування юшки.
Курку розрубати на шматки з кістками, рибу нарізати шматочками. Очищені овочі нарізати.
У киплячу підсолену воду вкинути відразу всі інгредієнти, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин і настояти без нагрівання 20-25 хвилин.
Подати на стіл у тому ж посуді, де уха варилася.
Трави, коріння, прянощі додавати за бажанням.
Поєднання грибів, риби, птиці, овочів створюють своєрідний смак і аромат такої юшки.
Категорія: Рибацька кухня | Переглядів: 2743 | Додав: rubalka-mr | Рейтинг: 4.2/5 |
Всього коментарів: 1
1 Oлег  
0
Класна стаття!!!

Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі - зареєструйтесь, або увійдіть ввівши пароль і логін !
[ Регістрація | Вхід ]
[BODY]