Сторінки: « 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 34 35 »



Риба під майонезом.

 Рибне філе посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 2 год. у холодному місці. Овочі почистити залити 1 л. гарячої води і варити на повільному вогні, доки вода не закипить, тоді додати спеції і варити під щільно закритою кришкою протягом 15 - 20 хв. У киплячий відвар покласти рибне філе, нарізане на порції, і продовжувати варити на дуже повільному вогні протягом 30 - 40 хв. Залива повинна бути на рівні з рибою. Зварені шматки риби викласти в полумисок, надаючи їм форму риби... 



Риба , запечена з помідорами.

 Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці. Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрасити кружальцями помідора. Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (240 гр.Цельсія) протягом 15 - 20 хв. Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води,додати зелень петрушки і залити рибу. Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин. Подавати як гарячу закуску... 



Шашлик із риби.

Лимон натираєм разом із шкіркою на грубій терці , додаєм рослинного масла, кетчуп, гірчицю, дрібно порізаний часник, сіль, перець і цукор за смаком. Все перемішуєм.
• Філе риби ріжемо на кусочки товщиною приблизно 2 – 3 см. Виложуємо в глибоку миску і заправляємо приготовленним маринадом. Потім даємо замаринуватись близько 40 хв., щоб риба краще замаринувалась.
• Насаджуємо кусочки риби на шампури і обжарюємо на вугіллі протягом 15 – 20 хв.
• Листки китайського салату викладаємо на тарілки.
• Готовий шашлик з риби гарно розкладаєм на листках китайського салату...

Тушонка з дрібноти
Тушонка з риби
Херсонська юшка
Судак у повний ріст
Риба в пиві
Заливне з судака по-українському
Змагання проводилось на ставку


1-10 11-20 ... 221-230 231-240 241-250 251-260 261-270 ... 331-340 341-344