Риба під майонезом. Рибне філе посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 2 год. у холодному місці. Овочі почистити залити 1 л. гарячої води і варити на повільному вогні, доки вода не закипить, тоді додати спеції і варити під щільно закритою кришкою протягом 15 - 20 хв. У киплячий відвар покласти рибне філе, нарізане на порції, і продовжувати варити на дуже повільному вогні протягом 30 - 40 хв. Залива повинна бути на рівні з рибою. Зварені шматки риби викласти в полумисок, надаючи їм форму риби... |
Риба , запечена з помідорами. Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці. Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрасити кружальцями помідора. Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (240 гр.Цельсія) протягом 15 - 20 хв. Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води,додати зелень петрушки і залити рибу. Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин. Подавати як гарячу закуску... |
Шашлик із риби. Лимон натираєм разом із шкіркою на грубій терці , додаєм рослинного масла, кетчуп, гірчицю, дрібно порізаний часник, сіль, перець і цукор за смаком. Все перемішуєм. |
Тушонка з дрібноти
|
Тушонка з риби
|
Херсонська юшка
|
Судак у повний ріст
|
Риба в пиві
|
Заливне з судака по-українському
|
|